Sätt stilen med tapet

Ett sätt att visa sin inredningsstil är med väggarna. Att sätta upp tapeter som matchar dina möbler eller din stil gör väldigt mycket för ett rum. 

Nytt och fräscht

Om du vill ha en modern och minimalistisk stil kan nya tapeter vara ett sätt att ersätta väggkonst. Låt tapeterna vara väggens stjärnor så behöver du inte tänka på övrig dekor. Perfekt för den som inte orkar med annat! Med en händig tapetserare behöver du inte göra det själv. Det finns idag många prisvärda tapetserare i hela landet.

En snygg tapet kan även öka värdet på ditt hem, om det är smakfullt och ordentligt gjort. Det finns helst enkelt många fördelar med att satsa på tapeter. Men i slutändan ska det vara en stil som du själv gillar och som passar ditt hem.

Gamla tapeter

Om nya tapeter känns tråkigt finns det såklart andra alternativ. Speciellt om du bor i ett gammalt hus. Du kan nämligen försiktigt ta bort de som sitter uppe nu, och se vad som finns under. Det kanske finns vackra tapeter gömda under lager av färg och tapet. Det är mycket jobb, men de finns dom som också renoverar gamla tapeter: