Så blir funkishemmet modernt

Att ha en modern standard i huset är viktigt. Om du har ett funkishus som ska renoveras finns det bra knep för att få en modern standard. Fundera över om du vill att huset fortsatt ska ha en funkisstil efter renoveringen. För att behålla funkisstilen är det bra att satsa på tidstypiska detaljer.

Grunden i funkisstilen handlar mycket om funktionalitet. Men för den skull behöver inte stilen vara trist och tråkig. Det är dock viktigt att du har ett hus som har en modern standard. Om du har ett äldre funkishus som behöver renoveras för att uppnå en modern standard finns det några bra tips för att lyckas. För att få modern standard kan du gå in på https://www.cylinda.se/vitvaruvaljaren/kok/koksflaktar för att bland annat hitta en snygg köksfläkt. Att köket är både funktionellt och modernt spelar stor roll.

“Jag har lagt ner väldigt mycket omsorg på material och detaljer.” Läs mer här

Bevara funkisstilen på ett modernt sätt

Innan du börjar med renoveringen ska du fundera över om du vill bevara funkisstilen eller om du vill ha en helt annan stil i huset efter renoveringen. Med rätt materialval och val av vitvaror kan du skapa en ny funkisdröm eller något helt annat. När du har hittat en köksfläkt som håller måttet och har ett modernt kök är det viktigt att se över badrummet att det är fräscht och funktionellt. Du kan även passa på att piffa upp förvaring och möbler till en bättre standard som ser mer tilltalande ut. Gröna nyanser och mörka träslag är perfekt att satsa på om du vill bevara funkisstilen.