Därför ska du byta till en säkerhetsdörr

Antalet bostadsinbrott har ökat kraftigt det senaste åren. För att försöka minska risken för inbrott är en säkerhetsdörr väldigt bra att ha. Tänk på att ha ett bra lås på säkerhetsdörren.

The,Person,Opens,An,Interroom,DoorOm du ska renovera hemma och fixa till ska du överväga att sätta in en säkerhetsdörr för din och familjens säkerhet. Det finns säkerhetsdörrar från Prodoor som är väldigt bra. De kan leverera och installera säkerhetsdörrar i hela Sverige. En säkerhetsdörr är extra viktig om du bor i en lägenhet. I en lägenhet är dörren många gånger den enda vägen som en tjuv kan använda för att komma in i bostaden. Då kan en säkerhetsdörr vara ett väldigt effektivt skydd. En säkerhetsdörr är en ytterdörr som är testad och godkänd enligt de krav som finns uppsatta. En säkerhetsdörr är starkare och skyddar betydligt bättre eftersom den delvis sitter på ett sätt som gör det svårare att bryta upp.

“I lägenheter är ytterdörren en första naturlig punkt för inbrottstjuven att ge sig på.” Läs mer här

Känn dig trygg hemma med en säkerhetsdörr

När du har en säkerhetsdörr kan du få billigare hemförsäkring eftersom det ger ett starkare skydd för inbrott vilket är en fördel. Men inget går uppemot tryggheten du får när du har en sådan dörr. Att bli rånad i ditt hem eller bli bestulen på dina ägodelar är långt ifrån angenämt. När du väljer en säkerhetsdörr är det även viktigt att se till att välja ett lås som uppfyller samma säkerhetsklass som själva dörren.